ERVARINGENBruiloft Bob & Naomi

Wij hadden My Selfie Booth op ons huwelijk ingehuurd en dat beviel uitstekend! Vooraf konden we een eigen ontwerp aanleveren voor outline van de foto's waardoor de foto's meteen een aandenken waren voor onze gasten. De setup van de fotobooth werkte goed, de prijs was goed en alles was tijdig aanwezig.

Er was iemand van MSB de hele avond iemand bij de booth - ze was positief en vriendelijk en zorgde ervoor dat mensen ook echt foto's gingen maken. We konden achteraf alle foto's downloaden. Ik kan ze van harte aanraden!

1 november 2021

 

 

21st Birthday Lorraine

Voor mijn 21e verjaardag heb ik My Selfie Booth ingehuurd met de super gezellige host Laurinda. Het heeft super mooie en grappige foto’s opgeleverd! Voorafgaand heb ik mijn eigen foto frame mogen ontwerpen. Uit de booth komen 2 foto’s 1 voor jezelf en 1 voor de gast. Ook worden de foto’s later digitaal opgestuurd. Al met al een geweldige ervaring en zeker aan te raden!

21 oktober 2020

 

 

Rikash 40st Birthay Party

Super bedankt, het was super leuk om zo ook je herinneringen vast te leggen. Wij hadden een 40jarig feestje van mijn man, en hebben My Selfie Booth ingehuurd. Laurinda is ook een super lieve leuke host. Ik raad iedereen aan om haar in te huren met een feestje ofzo. bedankt Laurinda we hebben genoten en kijken nu iedere dag naar de leuke foto's.

7 september 2019

 

 

Extra Talent

My Selfie Booth zou ik iedereen ten zeerste aanraden voor een personeelsfeest. Tijdens het eindejaarsfeest van Extra Talent hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Laurinda en het is echt super goed in de smaak gevallen. De foto's zijn een mooie herinnering aan ons sprookjesachtige feest! Bedankt Laurinda voor de goede zorgen.

6 december 2019